Жахливі кадри наслідків ракетного удару по Харкову (ФОТО)

Наразі у Харкові збільшилася кількість загиблих та постраждалих

Троє загиблих та понад 40 травмованих: прокурори працюють на місцях ракетних ударів по Харкову. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

За процесуального керівництва Київської та Салтівської окружних прокуратур м. Харкова розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).

За даними слідства, 23 січня о 4:00 ворог завдав ракетний удар по Київському району м. Харкова. Пошкоджено житлові будинки, будівлю санаторної школи-інтернат, а також газопровід.

Порізи від скла отримав 15-річний хлопець, від госпіталізації відмовився. Поранено 71-річну жінку, її доставлено до лікарні.

Вже о 7 ранку збройні сили рф знову атакували ракетами Харків, а саме Київський та Салтівський райони.

Станом на зараз відомо про трьох загиблих: чоловіка та двох жінок. Щонайменше 40 осіб травмовано, серед них троє неповнолітніх дівчат 11, 14, 17 років та поліцейський.

Дані уточнюються, рятувальна операція триває.

В обох районах міста суттєвих  руйнувань та пошкоджень зазнала цивільна інфраструктура, а саме багатоквартирні та приватні житлові будинки, торгівельний центр, гаражний кооператив, автомобілі, пожежна частина тощо.

Попередньо, ворог бив по місту ракетами типу Х-32 та С-300 з території бєлгородської області рф.

Прокурори спільно зі слідчими поліції збирають докази та документують наслідки збройної агресії російської федерації.

Фото: Патрульна поліція Харківської області, Харківська обласна прокуратура, ХОВА

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

До мешканців Харкова та району звернулися щодо газу

Внаслідок ракетних обстрілів у одному з селищ Харківського району тимчасово відсутнє газопостачання. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської філії "Газмережі".

"Просимо мешканців передмістя Харкова у яких відсутня подача газу, самостійно перекрити крани перед газовими приладами, для безпечного проведення відновлювальних робіт. Наразі робиться все можливе для скорішого відновлення газопостачання у оселі", – пишуть у газовій компанії.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться