По Харкову випустили близько 12 різних ракет: кількість загиблих збільшилася

Олег Синєгубов в ефірі «Єдиних новин» розповів про наслідки ворожого обстрілу Харкова

Окупанти завдали по житловим районам Харкова близько 12 комбінованих ракетних ударів – системи С-300, Х-32 та "Іскандер". Про це в етері надмарафону повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

 Станом на зараз вже відомо про 5 загиблих. 51 людину травмовано, з них 4 – діти та підлітки 10, 12, 14 і 17 років, їх стан середній. Всіх потерпілих доставили до лікарень.

"Під завалами одного з будинків опинилася родина: чоловік жінка й дитина. Чоловіка врятовано, операція ДСНС триває.

Усіх постраждалих готові забезпечити тимчасовим житлом, гарячим харчуванням та гуманітарною допомогою". – зазначив очільник області.

За оновленою інформацією облпрокуратури, двоє поранених померли у лікарні.

За даними начальника Слідчого облуправління ГУНП в Харківській області Сергія Болвінова, один чоловік загинув біля напівзруйнованої дев'ятиповерхівки, з-під завалів п'ятиповерхового будинку вдалося дістати жінку, однак вона не вижила, також загинула бухгалтерка наукового підприємства, що теж потрапило під удар РФ.

"Четверту жінку опізнати зможемо лише за допомогою аналізу ДНК - після влучання в приватний будинок людину буквально розірвало на шматки", - зазначив Болвінов.

Також у лікарні померла 59-річна жінка.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що зі світлом та газом у Харкові

Фахівці "Харківобленерго" працюють над відновленням електропостачання в Київському районі Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію енергетиків. Внаслідок ракетного обстрілу пошкоджень зазнали розподільчий пункт, дві трансформаторні підстанції та чотири кабельні лінії 10 кВ. Знеструмлено 10 тисяч побутових та 893 юридичних споживачів. Енергетики планують відновити електропостачання протягом дня.

Також повідомляється, що Газмережі ліквідували аварію на харківському газопроводі. Коли подадуть газ до осель – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться