На Харківщині населений пункт перейшов під окупацію

Окупанти захопили село на Харківщині

Карта бойових дій проєкту DeepState оновилася з описом: “Ворог окупував Іванівку”. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію авторів проєкту.

Аналітики Інституту вивчення війни тим часом заявили, що ЗС РФ просунулися на південний схід від Куп’янська.

“Геолоковані кадри, що опубліковані 6 червня, показують, що російські війська просунулися на північний захід від Іванівки (на південний схід від Куп’янська) під час скороченої механізованої атаки силами розміром зі взвод, що вказує на те, що російські війська, можливо, також просунулися далі в самій Іванівці”, – повідомили у зведенні ISW.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

"Ситуація залишається важкою", – що відбувається на фронті в Харківській області

Цієї доби ворог на Харківському напрямку наступальні дії не проводив. Попри те, що минулої доби окупант атакувальних дій не проводив, ситуація залишається важкою. Про це у ранковому зведенні повідомив начальник Харківського гарнізону Сергій Мельник, інформує портал "Коментарі".

"Рашисти не відмовились від своїх намірів, активно застосовують авіацію та інші засоби ураження. Але зазначу, що українські бійці та військове командування контролює ситуацію і теж може дуже неприємно дивувати окупантів", – зазначив генерал Мельник.

Упродовж доби на Куп’янському напрямку тривали важкі бої в районах Дружелюбівки, М’ясожарівки та Петропавлівки. Ситуація залишається складною, але контрольованою. Сили оборони тримають захист, руйнують плани терористів та завдають їм втрат, повідомив Сергій Мельник.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться