Ворог буде шукати нові можливості «входу» в область – коментар ХОВА

Окупанти не полишають спроб прорвати лінію оборони на Харківщині

Ворожа армія продовжує наступати в Харківській області та не відмовляється від своїх планів окупувати населені пункти області. Про це в етері національного телемарафону повідомив заступник начальника Харківської ОВА Євген Іванов, інформує портал "Коментарі".

Він зауважив, що лише за минулу добу в області на двох напрямках – Харківському та Куп’янському – відбулося близько 17 боєзіткнень. Всі атаки були відбиті Силами оборони.

"Ворог буде шукати нові можливості, "нові точки входу" в нашу область. За добу ми мали на Куп’янському і Харківському напрямках 17 боєзіткнень. Щодо фортифікаційних споруд, то їх будівництво йде за планом, по графіку", - зазначив заступник Синєгубова.

Також він повідомив, що наразі через обстріли регіону без світла залишаються понад 40 тисяч абонентів. Застосовуються графіки погодинних відключень.

"Харків не має власної генерації, ми залежимо на 100% від транзиту електроенергії з інших областей України. Ми будемо застосовувати графіки відключень, їх тривалість буде залежати від збалансованості енергосистеми", - додав Євген Іванов.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові зникли підлітки: фото та опис

Відділом поліції № 1 ХРУП № 2 встановлюється місцезнаходження неповнолітніх мешканців Індустріального району Харкова Ярослава Пінуса, 2009 року народження, та Юрія Пінуса, 2008 року народження. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Вночі 1 липня підлітки пішли з дому та не повернулися.

"Шановні громадяни, якщо ви маєте будь-яку інформацію про розшукуваних, просимо повідомити за телефонами: (0572)-93-50-64, 0999320813, 0662995330, 0956047088 або 102", – зазначають в поліції. Прикмети та фото хлопців – за посиланням.

Читайте також: На Харківщині стався потужний вибух: є поранені

30 червня в результаті вибуху протипіхотної міни ПФМ-1 "Пелюстка" отримала травму жінка 1953 року народження. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС України в Харківській області.

Подія трапилась у с. Яремівка Ізюмського району. Що стало з жінкою – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться