Обстріл Харкова вночі: є постраждалі

Сьогодні вночі у Харкові пролунали вибухи

Сьогодні о 00:32 внаслідок падіння уламків боєприпасу в Основ'янському районі Харкова виникла пожежа в приватному будинку. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Постраждали дві жінки 50 та 75 років, госпіталізовані.

Пошкоджені авто, господарчі споруди.

За даними міського голови Харкова Ігоря Терехова, через ворожий обстріл пошкоджені три приватних будинки, в одному з них була пожежа.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харківському метрополітені демонтували торговельні точки

На центральних станціях Харківського метрополітену демонтували кіоски. Як повідомив заступник міського голови - директор Департаменту будівництва та шляхового господарства Дмитро Липовий, такі роботи провели на станціях "Історичний музей", "Університет" та "Майдан Конституції".

Він підкреслив, що прибрали не всі кіоски, а тільки ті, які були аварійними, мали численні пошкодження конструктиву та становили небезпеку для пасажирів. За його словами, решта торгівельних майданчиків, які знаходяться в належному технічному стані, продовжує працювати. Коли зможуть відновити демонтовані кіоски – читайте за посиланням.

Читайте також: АТ "Харківобленерго" опублікував новий графік відключень світла для Харкова та Харківської області, який діятиме з 6 по 12 липня.

У документі вказані назви населених пунктів, вулиць, черги та період, у який проміжок часу не буде світла. Нагадаємо, червоним кольором виділено години без світла для вашої групи, жовтим - години, в які електроенергія може зникнути через оперативні перемикання. Зеленим кольором позначено період, у який світло буде за умови стабільної ситуації в енергосистемі. Якщо ви не знаєте, до якої групи належить ваша вулиця, ви можете про це дізнатися за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться