Обстріл Харківщини станом на ранок: є загиблі та поранені

Окупанти здійснили масовані обстріли селища на Купʼянщині: дві людини загинули, ще чотири — постраждали

9 липня з 16:10 до 16:40 збройні сили рф завдали авіаудари по селищу Купʼянськ-Вузловий. Загинули двоє людей: 73-річний чоловік та 67-річна жінка. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Чоловік 40 років, 88-річна жінка та 18-річна дівчина отримали поранення. Жінка 73 років зазнала гострої реакції на стрес.

У населеному пункті пошкоджено житлові будинки та господарчі приміщення. Виникли пожежі.

Прокурори та слідчі поліції вживають всіх можливих та належних заходів для документування воєнних злочинів, вчинених російськими військовослужбовцями.

За процесуального керівництва Купʼянської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Загиблі, що підірвалися на міні на Харківщині, - родина військовослужбовця ЗСУ

7 липня, неподалік села Циркуни Харківського району сталася жахлива трагедія. Легковий автомобіль, що рухався ґрунтовою дорогою біля цвинтаря, наїхав на протитанкову міну. Вибух забрав життя цілої родини, включаючи двох маленьких дітей.

На превеликий жаль, це була родина уродженця села Старовірівка – Соломахіна Олександра Сергійовича, військовослужбовця Збройних Сил України. Про це повідомили у Старовірівській сільській територіальній громаді. В результаті чого загинула вся його сім'я, жінка, двоє дітей 5 років і 3 місяці, теща та її сім'я.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться