Двоє загиблих від вибухів на Харківщині: деталі трагедії

На Харківському напрямку відбулося шість бойових зіткнень з російськими окупантами

Харківська область знову стала ареною трагічних подій. За останню добу, 30 липня, в двох різних районах області виявлені тіла двох чоловіків, які загинули внаслідок вибухів. Про це повідомив начальник ОВА Олег Синєгубов.

У селі Кучерівка Куп'янського району, в одному з гаражів було виявлено тіло 61-річного чоловіка. На жаль, чоловік вже не подавав ознак життя, а на його тілі були явні сліди вибухової травми. Що саме стало причиною вибуху, наразі з'ясовують фахівці.

Ще одна трагедія сталася того ж дня, але раніше, о 13:00, у селі Мала Комишуваха Ізюмського району. В автомобілі ВАЗ 2106 було знайдено тіло ще одного 61-річного чоловіка. Його смерть настала внаслідок спрацювання міни, тип якої поки що не встановлено. 

Напружена ситуація на фронті

Тим часом, на лінії фронту ситуація залишається напруженою. На Харківському напрямку протягом доби відбулося шість бойових зіткнень з російськими окупантами. Українські військові мужньо відбили п'ять атак в районах населених пунктів Тихе та Вовчанськ. На жаль, біля Вовчанська один бій все ще триває, але ситуація залишається під контролем українських сил.

На Куп'янському напрямку противник не припиняє спроб витіснити українські підрозділи з їхніх позицій біля Піщаного та Стельмахівки. За добу зафіксовано шість таких спроб, три з яких переросли у повноцінні штурми, що тривають і на момент написання цієї статті.

Нагадаємо, “Коментарі” писали, що російські військові на Харківщині вдаються до відчайдушних заходів у боротьбі з українськими безпілотниками. За повідомленням Оперативно-тактичного угруповання "Харків", окупанти почали масово використовувати мисливські рушниці для протидії дронам ЗСУ поблизу населеного пункту Глибоке.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться