Прикордонники Харкова знищили два ворожі танки та легковик окупантів

Харківський прикордонний загін успішно застосовує FPV-дрони у бойових діях

Харківський прикордонний загін, відомий своїм підрозділом "Quick Death", продовжує успішно нищити ворожу техніку на передовій. Цього разу "повітряні снайпери" за допомогою FPV-дронів знищили два ворожі танки та легковик окупантів. Про це повідомили в ДПСУ. 

Один з танків намагався сховатися під покровом ночі, але оператори дронів швидко виявили його та завдали точного удару. Другий танк, зрозумівши свою долю, спробував втекти, але також був знищений.

Крім танків, під гарячу руку прикордонників потрапив легковик російських окупантів, яким вони намагалися доїхати до своїх позицій. Оператори FPV-дронів швидко зреагували та знищили і його.


Нагадаємо, що   Харківській області за останню добу зафіксовано 22 атаки КАБ та FPV-дронів, спрямовані на мирних жителів та цивільні об'єкти. Внаслідок одного з таких прильотів у смт Великий Бурлук постраждала дитина, стан якої оцінюється як середній. Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив в ефірі "Єдиних новин", що за останні кілька місяців зафіксовано понад 500 випадків цілеспрямованих атак FPV-дронами на цивільних осіб. Він наголосив, що оператори дронів свідомо обирають мішенню мирних мешканців, що свідчить про терористичну тактику ворога.

“Коментарі” також писали, що оперативно-тактичне угруповання "Харків" спростовує інформацію, що поширилася соціальними мережами, про появу північнокорейських самохідних протитанкових ракетних комплексів Bulsae-4 на кордоні з Харківщиною. Речник угруповання Віталій Саранцев заявив, що наразі немає підтвердження цієї інформації, і вона перевіряється.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться