На Харківському напрямку окупанти відмовляються виконувати бойові завдання – ОТУ «Харків»

Окупанти не полишають намірів наступу на Харківщині

Обстановка на Харківському напрямку залишається складною, російські окупанти не полишають спроб вклинитися в оборону наших військ, здійснюють обстріли позицій українських захисників на всіх активних ділянках фронту. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію оперативно-тактичного угрупування "Харків".

В районі населеного пункту Глибоке противник провів перегрупування особового складу 11-го танкового полку 18-ї мотострілецької дивізії, проводить пошук та евакуацію санітарних втрат, здійснює підготовку до штурмових дій з метою відновлення втраченого положення.

В районі населеного пункту Липці спостерігається переміщення груп 2-го мотострілецького батальйону 7-го мотострілецького полку противника з метою проведення внутрішньої ротації. В цьому ж районі ворог здійснює поодиноке переміщення особового складу 7-го окремого мотострілецького полку 11-го армійського корпусу з метою проведення евакуаційних заходів та заходів логістичного забезпечення.

Відмічаються випадки відмови особового складу зазначених підрозділів виконувати бойові та спеціальні завдання, зазначають в ОТУ "Харків".

В районі населеного пункту Стариця окупанти здійснили заміну бойових змін та намагаються облаштовувати оборонні позиції.

У Вовчанську відмічені поодинокі переміщення противника у центральній частині міста з метою продовження штурмових дій. Також окупанти продовжують проводити повітряну розвідку та наносити вогневе ураження артилерією по позиціям Сил оборони України.

В районі населеного пункту Тихе противник провів заміну особового складу 83-ї окремої десантно-штурмової бригади на передових позиціях.

Протягом минулої доби відбулося  4 бойових зіткнення. Також ворог завдав 3 авіаудари, використавши 3 КАБи, завдав 43 удари дронами-камікадзе. Позиції Сил оборони України російські окупанти обстріляли 381 раз.

Від початку цієї доби триває одне бойове зіткнення у районі Вовчанська. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться