Бійці «Хартії» врятували пораненого окупанта (ВІДЕО)

На Харківщині наші військові взяли у полон пораненого окупанта, якого росіяни кинули напризволяще

На Харківському напрямку бійці "Хартії" помітили пораненого окупанта, кинутого напризволяще своїм підрозділом. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію МВС України.

Нацгвардійці скинули загарбнику воду та записку з інструкціями. Пілот українського дрона скерував росіянина до наших військових. Бійці "Хартії" поділилися з полоненим їжею та водою, йому надали спеціалізовану медичну допомогу. Окупанта направили до спеціального табору для військовополонених.                                                                      

"Наші військові не забувають про гуманне ставлення до полонених та воюють з гідністю", – написали в МВС.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Мешканці Харківщини вчинили диверсію щоб зірвати постачання техніки на передову

До відділу поліції № 3 Харківського РУП № 1 ГУНП в Харківській області надійшло повідомлення, що в місті Мерефа на залізничному переїзді невідомі підпалили батарейну шафу вхідного світлофора біля залізничної колії. Дії зловмисників призвели до порушення нормальної роботи залізничної станції та завдали матеріальної шкоди у великих розмірах.

В ході досудового розслідування поліцейські встановили осіб, причетних до вчинення злочину. Ними виявилися 27 та 30-річні чоловіки. Встановлено, що в месенджері вони познайомились з невідомим, який пообіцяв їм гроші за виконання певної роботи. З місця події поліцейські вилучили залишки пластику зі слідами горіння та пожежного сміття.

Кого ще виявили правоохоронці – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться