Окупанти вивісили свій прапор на Харківщині – у DeepState пояснили

Синьківка станом на зараз залишається під контролем Сил Оборони України

У Синьківці на Харківщині було зафіксовано нібито прорив окупантів у населений пункт, де ворожі солдати вивісили свій прапор на одній з будівель. Аналітики проєкту DeepState повідомили, що цей факт мав місце бути, але Синьківка все одно знаходиться під контролем Сил Оборони України, інформує портал "Коментарі".

"Кацапам дано терміновий наказ — показати успіхи на всіх ділянках фронту. Відповідно у село пробилася група противника, яку банально провтикали. Вони вивісили прапор і зняли відео даного процесу.

Чи спробує ворог закріпитися — покаже час", – написали у DeepState.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

росія формує нову бригаду для підтримки угрупування "Сєвєр", що діє на Харківщині. Про це повідомив речник ОТУ "Харків" полковник Віталій Саранцев, інформує портал "Коментарі".

Він додав, що відповідно до наказу міністра оборони рф від 21 серпня 2024 року та вказівки начальника генерального штабу від 22 серпня 2024 року, почалось формування нової добровольчої бригади під назвою "Барс". До її складу входитимуть три окремі загони: "Барс-Брянськ", "Барс-Курськ" та "Барс-Білгород", загальна чисельність яких становить 4921 військовослужбовця. За його словами, завданням бригади буде підтримка угруповання військ "Сєвєр".

Читайте також: В районі населеного пункту Глибоке окупанти підготували до висування на передовіпозиції особового складу підрозділів 11-го танкового полку 18-ї мотострілецької дивізії 11-го армійського корпусу.

Поблизу Лукʼянців противник здійснив переміщення малими групами особового складу 7-го окремого мотострілецького полку 11 армійського корпусу з метою виконання завдань логістичного забезпечення. Намагається покращити систему зв’язку.

На передові позиції перемістив групи, укомплектовані колишніми увʼязненими, серед яких відмічається низький морально-психологічний стан. Що ще відбувається на Харківщині – читайте у матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться