Вибухи у Харкові вночі: де сталися «прильоти»

Вже четверту добу окупанти гатять по Харкову

Сьогодні вночі ворог не вгамовувався та продовжував бити по Харкову. Про влучання у місті повідомили начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов та міський голова Харкова Ігор Терехов, інформує портал "Коментарі".

Так, близько 1:00 внаслідок ворожого удару БПЛА у Київському районі постраждала жінка 66 років, від шпиталізації відмовилася. Пошкоджено приватний будинок.

О 05:30 окупанти завдали чергових ударів по Індустріальному району м. Харків.

У садовому товаристві горів приватний будинок та 3 нежитлові будівлі. Без постраждалих.

Мер Харкова повідомив, що удар завдано ракетою, тип якої встановлюється.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У п’ятницю, в Харкові близько 16:22 стався масований обстріл фугасними авіаційними бомбами. Усього було п’ять влучань, повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов, інформує портал "Коментарі". Мер міста повідомив, що через удар відомо про шестеро загиблих, серед яких дівчинка 14 років, що була вбита поблизу дитячого майданчику. 80 поранених, з них 22 дітей, у тому числі десятимісячне немовля.

"Два приватні житлові будинки зруйновано вщент, є влучання у багатоповерхівку, скрізь сталися пожежі і руйнації", – додав Терехов. За даними керівника Харківської обласної прокуратури Олександра Фільчакова, обстріл Харкова стався з населеного пункту Дубове білгородської області рф, що за 25 км від лінії державного кордону. Обстріл вівся з літака СУ-34, було 5 ФАБів по місту. Від місць влучання до місця пуску відстань становить 65 кілометрів.

За даними начальника поліції Харківщини Володимира Тимошка, війська рф завдали удари по місту ФАБ-500 з УМПК. Деталі та фото – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться