Загроза наступу на Харків: чи захищене місто

Як захищене місто, розповів Ігор Терехов

Час від часу в Інтернеті поширюється інформація про загрозу повторного наступу окупантів на Харків. Харківський міський голова Ігор Терехов в інтерв’ю італійській щоденній газеті “Корр'єре делла Сера” розповів про ситуацію з обороною міста та ймовірними загрозами, повідомляють "Коментарі”.

Ігор Терехов переконаний, що Харків краще підготовлений до можливих атак. За словами мера міста, місто готове дати гідну відсіч російському агресору, якщо він знову спробує загарбати місто.

Щодо ймовірного повторного наступу ворожої армії на Харків Ігор Терехов зазначив, що не може знати, чого бажає президент російської федерації. “Цього ніхто не може знати та розуміти. Але це і неважливо. Важливо те, що ми будемо захищати свою країну та не дамо можливості просуватися російським військам. Сьогодні Харків більш підготовлений”, - підкреслив він.

Мер Харкова зазначив, що два роки тому й не думали, що буде повномасштабна війна, “а зараз ми у цій війні вже два роки”.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що у Харківській області планують посилити захист повітряного простору. Питання захисту повітряного простору над Харківщиною та напрямки підсилення й координації роботи обговорили під час наради з керівниками підрозділів протиповітряної оборони області.

На Харківщині продовжують забезпечувати мобільні вогневі групи автомобілями та необхідним комплектуванням для ефективного знищення ворожих безпілотників. Зібрали нові потреби підрозділів”.

Питання безпекове надзвичайно важливе для Харкова. Надійний захист міста дозволить повернути бізнес та мешканців. Детальніше про проблеми бізнесу та містян, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться