У прокуратурі показали ранкові фото наслідків обстрілу Шахедами на Харківщині

Ворог атакував село на Харківщині безпілотниками: пошкоджено цивільні обʼєкти, є постраждалий

За процесуального керівництва Чугуївської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Слідством встановлено, що 9 лютого опівночі держава-агресор завдала удари пʼятьма БПЛА по цивільній інфраструктурі с. Коропове Зміївської територіальної громади.

Одне з влучань зафіксовано на території ресторанного комплексу: відбулась пожежа площею 300 кв. м. Постраждав 46-річний охоронець, від госпіталізації відмовився.

Ще три влучання ворожих БПЛА задокументовано у приватному житловому секторі. Сталась пожежа, пошкоджено будинки.

Внаслідок пʼятого влучання безпілотника частково зруйновано будівлю бази відпочинку.

Прокурори у взаємодії зі слідчими поліції вживають всіх заходів для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил держави-агресора.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Газові мережі, житлові будинки, готелі та підприємства: де сталися прильоти на Харківщині

За добу на Харківщині артилерійських та мінометних обстрілів ворога зазнали понад 15 населених пунктів Харківщини, зокрема: Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове, Уди, Стрілеча, Вовчанськ, Бударки, Чугунівка, Тополі та ін.

Окупанти завдавали авіаударів по населеним пунктах Стариця, Іванівка, Кислівка. Про це у ранковому зведенні повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

На Куп’янському напрямку українські захисники відбили 5 атак біля Синьківки та Іванівки, де ворог намагався прорвати оборону наших військ. 

Де сталися прильоти в області за добу та які наслідки – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться