Загинула людина внаслідок обстрілу Харківщини

Внаслідок обстрілу зс рф Харківщини один загиблий та один поранений

16 лютого близько 12:20 збройні сили рф здійснили артилерійський обстріл с. Вовчанські Хутори Чугуївського району. Загинув 52-річний чоловік, ще один мирний житель отримав поранення. У селі пошкоджено житлові будинки. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Прокурори спільно зі слідчими поліції зібрали докази та зафіксували наслідки збройної агресії російської федерації.

За процесуального керівництва Вовчанського відділу Чугуївської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Учора близько 17:40 ворог здійснив обстріл керованими авіабомбами с. Чорне Куп‘янського району.

За даними ДСНС, в результаті бомбардувань сталася пожежа у житловому будинку та господарчій споруді. Загальна площа пожежі склала 190 кв.м. Крім того, були зруйновані поруч розташовані житлова будівля з надвірними забудовами. Друге потрапляння було зафіксовано в легковий автомобіль ВАЗ, який внаслідок удару знищено. Загинуло троє людей: 53-річний чоловік, 58-річна жінка та дівчина 17 років, які знаходились біля автівки, ще двоє постраждало.

Постраждали 54-річна жінка, госпіталізована у важкому стані, а також зазнав поранень  53-річний чоловік.

Читайте також: На п’ятиповерхівку в Харківському районі впали фрагменти ракети Х-59

Фрагменти Х-59 поцілили в житловий багатоквартирний будинок в Дергачах та розбили дах. Частини ракети збирають вибухотехніки. Інформації про постраждалих немає. Про це повідомив начальник Слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов, інформує портал "Коментарі".

Він закликав мешканців області бути обережними і не чіпати такі предмети, тому що є можливість детонації, і кожен з уламків так само може нести смертельну небезпеку.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться