Який бізнес працює в Харкові та надає послуги містянам

Які супермаркети, ринки, торгові центри працюють у Харкові

У Харкові, попри обстріли та складну ситуацію з електропостачанням, продовжує працювати бізнес та надавати послуги містянам. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію харківської міської ради. 

На сьогодні харків'ян обслуговують близько 4 тисяч підприємств торгівлі, 1,6 тисячі - ресторанного господарства, 1,1 тисячі - побутового обслуговування, а також 48 ринків та торговельних майданчиків. 

“Зокрема, в місті функціонують 18 гіпермаркетів, 234 супермаркети (сім з них запрацювали з початку цього року) та 45 торгових центрів”, - йдеться у повідомленні. 

У Департаменті адміністративних послуг та споживчого ринку розповіли, що в Харкові  під час відключення електроенергії на власних автономних пристроях живлення працюють 1017 продовольчих та 187 непродовольчих магазинів, 396 аптек, 16 ветеринарних клінік, 35 зоомагазинів та 124 АГЗС, а також 48 ринків (торговельних майданчиків).

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харкові поступово відновлюють роботу електротранспорту. Сьогодні на маршрути вийшли ще два тролейбуси. Як курсує громадський транспорт 19 квітня, читайте за посиланням

У складній ситуації, в якій опинилися аграрії Харківської області, планується надання допомоги виробникам агропродукції. Серед нововведень — переглянуті залізничні тарифи та анонсована 30% знижка для перевезень цим видом транспорту. У Харківській ОВА наголосили, що знижена вартість для аграріїв, які відвантажують свою продукцію з визначених залізничних станцій, допоможе зрівняти тарифні умови для всіх сільськогосподарських підприємств.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться