Пенсіонер з Харківщини розбещував дитину: двічі його судили за те ж саме

На Харківщині поліцейські повідомили про підозру чоловіку за розбещення неповнолітньої

Зловмисник демонстрував 15-річній дівчинці свої статеві органи. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

14 березня до Лозівського районного відділу поліції з відповідною заявою звернулась 42-річна жінка та повідомила про протиправні дії щодо її доньки.

Поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 60-річний мешканець міста Лозова. Чоловік двічі судимий за аналогічні злочини. В травні 2023 року був звільнений з місць позбавлення волі.

Слідчі повідомили чоловіку про підозру за вчинення кримінального правопорушення за ч.1 ст. 156 (розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

"Центральний ринок Харкова фактично пустий. Людей дуже мало, а товари ніхто не купує. Це повʼязано з тим, що підприємці масово виїжджають з міста у тилові області України", – про таке пишуть проросійські пропагандистські пабліки.

У Центрі стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки спростували цей фейк – читайте за посиланням.

Читайте також: Графіки погодинних відключень у Харкові та Харківській області будуть подовжені з трьох до п'яти годин. Це пов'язано з проведенням аварійно-відновлювальних робіт в Об'єднаній енергосистемі України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію АТ "Харківобленерго".

Також енергетики звертають увагу на те, що через ремонтні роботи, які зараз ідуть в Харківській області, можуть виникати більш тривалі відключення електроенергії, ніж анонсовано. "Енергетики намагаються працювати якомога швидше, але обсяги робіт досить масштабні. До того ж, під час повітряних тривог персонал має залишати об'єкти, на яких ідуть ремонти, через питання безпеки, і це також подовжує час виконання аварійно-відновлювальних робіт. Сподіваємося на ваше розуміння і підтримку. Енергетики роблять все можливе, щоб покращити ситуацію з електропостачанням в регіоні", – зазначають в обленерго. Деталі – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться