У Харкові та області оголосили небезпеку: що не можна робити

Синоптики попередили про небезпечні явища найближчі три дні

3-6 травня у більшості районів області надзвичайний рівень пожежної небезпеки. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківського регіонального центру з гідрометеорології.

Погодні умови сприятимуть високій ймовірності виникнення та розповсюдження пожеж в екосистемах, при наявності джерел займання (відкритого вогню).

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Шашлик – користь або шкода

Шкода шашлику:

Канцерогени (речовини, які провокують онкологічні захворювання). Вони містяться у випарах, що утворюються при попаданні жиру на гаряче вугілля.

Якщо ви погано просмажите м'ясо, то в ньому можуть залишитися різні інфекції, кишкові палички, які викликають дисбактеріоз.

Як зменшити шкоду шашликів – читайте за посиланням.

Говорити про користь шашликів досить складно. Однак, якщо дотримуватися принципів їх правильного приготування та вживання, шашлики, як мінімум, не завдадуть суттєвої шкоди здоров'ю.

Читайте також: Графіки погодинних відключень у Харкові та Харківській області будуть подовжені з трьох до п'яти годин. Це пов'язано з проведенням аварійно-відновлювальних робіт в Об'єднаній енергосистемі України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію АТ "Харківобленерго".

Також енергетики звертають увагу на те, що через ремонтні роботи, які зараз ідуть в Харківській області, можуть виникати більш тривалі відключення електроенергії, ніж анонсовано. "Енергетики намагаються працювати якомога швидше, але обсяги робіт досить масштабні. До того ж, під час повітряних тривог персонал має залишати об'єкти, на яких ідуть ремонти, через питання безпеки, і це також подовжує час виконання аварійно-відновлювальних робіт. Сподіваємося на ваше розуміння і підтримку. Енергетики роблять все можливе, щоб покращити ситуацію з електропостачанням в регіоні", – зазначають в обленерго. Деталі – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться