Харків’яни чули вибухи: поранені діти

Окупанти знову скидають КАБи на Харківську область

Зараз у Харкові та області лунає повітряна тривога. За даними Повітряних Сил ЗСУ, тривога пов’язана з загрозою запуску керованих авіаційних бомб.

У місті пролунали вибухи, як повідомив начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко, два КАБи окупанти скинули на місто Дергачі.

Як повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, окупанти вдарили по цивільній інфраструктурі у Дергачах Харківського району.

Попередньо, четверо постраждалих дітей.

"Перевірка профільними службами та ліквідація наслідків триває.

До відбою тривоги не покидайте укриттів, можливі повторні удари КАБами", – написав голова ХОВА.

Вячеслав Задоренко уточнив, що поранення отримали четверо дітей 8-ми, 9-ти, 14-ти і 16-ти років, а також чоловік 76-ти років.

ОНОВЛЕНО: Олег Синєгубов о 16:38: "Станом на зараз внаслідок ворожих ударів КАБами по Дергачах семеро людей отримали поранення, шість із них - діти.

Двоє з дітей отримали легкі поранення кінцівок, четверо - середньої тяжкості. Усі потерпілі госпіталізовані.

75-річному чоловіку надали допомогу на місці".

Поліція Харківської області: "2 травня близько 16:00 окупанти вдарили попередньо КАБами по місту Дергачі Харківського району. В спортивному клубі отримали поранення шестеро дітей. Четверо з них мають травми середньої тяжкості, двоє - отримали легкі тілесні ушкодження. Також травмувався 75-річний чоловік. Від госпіталізації відмовився.

На місце події виїхали слідчо-оперативна група, криміналісти, вибухотехніки, співробітники ДСНС.  

За фактом порушення законів та звичаїв війни слідчими відкрито кримінальне провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України".

Інформація оновлюється.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться