У Харкові чоловік вбив дружину та розчленував тіло (ФОТО)

Як чоловік розчленував та сховав тіло дружини

У Харкові чоловік вбив дружину, розчленував тіло та намагався приховати злочин. Про це повідомляють “Коментарі” з посиланням на інформацію начальника Слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергія Болвінова.  

“Ця історія - ніби епізод з кримінального серіалу. Але все це відбулося днями в Харкові, злочин вже розкрили”, - повідомив він. 

Сергій Болвінов розповів, що Олексій та Марія (подружжя, в якому сталися трагічні події, - ред.) одружені багато років. Він має дві вищі освіти - економіст та психолог, вона - балетмейстер театру. Цьогоріч пара вирішує жити окремо та по черзі брати дитину. Подружжя розходиться цивілізовано. В день, коли син був у бабусі та дідуся, чоловік приїхав до дружини з валізою на колесах, щоб забрати речі. Однак через декілька днів її матір заявила, що донька зникла.

На камері в під'їзді не зафіксовано переміщень жінки після візиту чоловіка, а в її квартирі всюди були сліди романтичного вечора. Чоловік одразу заявив - дружина знайшла іншого, а про зникнення він нічого не знає.

Однак, за словами Сергія Болвінова, жінка була у валізі, яку взяв чоловік. “Виявилося, що він вже давно слідкував за дружиною, отримав доступ до її месенджерів та читав кожне листування. Побачив повідомлення від колеги - ревнощі, бажання покарати. І ось він вже вбиває колишню кохану прямо у ванній”, - повідомили в поліції.

Після вбивства, на балконі чоловік відрізав кисті жінці потім голову - відрізані частини тіла запакував у пакети, решту - в тій самій валізі. На місці злочину він все прибрав та вимив. 

“Цукерки, бокали та обгортки  від засобів контрацепції у квартирі одразу викликали підозру у слідчих, з'явилася думка про інсценування. Поки чоловік наполягав на своїй версії, оперативники почали перевіряти кожну адресу, пов'язану з цією родиною. Результат отримали майже одразу - під час ретельного огляду напівзакинутої дачі, яка належить батькам чоловіка, знайшли обгорілі рештки. Вони були на сусідній ділянці”, - написав Сергій Болвінов.

Чоловік продовжував наполягати на своїй версії. Однак виявилося, що він не лише інсценував побачення своєї жертви з іншим, а ще й кілька днів після вбивства возив телефон дружини по місту, відповідав на повідомлення від тещі, імітуючи те, що вбита все ще жива. Її матір одразу зрозуміла, що це пише не донька. І пішла до поліції.

Тіло без голови та кистей знайшли в старому льосі - вбивця намагався його спалити. 

Судмедекспертиза показала, що жертва померла внаслідок чотирьох ножових поранень. А ДНК-експертиза підтвердила, що обгорілі рештки тіла належать зниклій жінці. 

Врешті-решт чоловік зізнався у скоєному. Поки ж чоловік продовжує наполягати, що зробив все у стані афекту, готовий співпрацювати зі слідством та чітко вказав місця, де копав та ховав рештки.

Дружину він вбив 17 лютого, а вже вранці 24-го правоохоронці знайшли тіло та затримали чоловіка. Він вже мав готову візу для виїзду в Канаду. Підозрюваному вже обрали запобіжний захід - тримання під вартою без можливості внести заставу.

“Дванадцятирічний хлопчик залишився без батьків, а чоловікові загрожує довічне ув'язнення”, - зазначив Сергій Болвінов.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться