На Харківщині чоловіка забили до смерті: подробиці

Яке покарання загрожує зловмиснику

У Чугуївському районі між двома чоловіками виник конфлікт, у ході якого один з них вбив іншого. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

У поліції розповіли, що повідомлення про те, що у квартирі за місцем проживання виявлено тіло 60-річного чоловіка, надійшло до правоохоронців 14 березня 2024 року. Поліцейські встановили, що між потерпілим та невідомим виник конфлікт. Під час сварки зловмисник завдав чоловіку понад 10 ударів молотком в область голови. Внаслідок отриманих травм чоловік помер на місці.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу та місцезнаходження зловмисника. Заходи проводили працівники відділу поліції № 2 Чугуївського РУП ГУНП в Харківській області.

Зловмисником виявився 40-річний мешканець селища Слобожанське. Мотивом для злочину стала особиста неприязнь до потерпілого та конфлікт на побутовому ґрунті.

“Поліцейські затримали чоловіка у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років”, - уточнили в поліції.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харкові горіла автівка. Днями харківські патрульні побачили автомобіль Ford, з-під капота якого йшло полумʼя. Водій намагався самотужки загасити вогонь, який почав розгоратися.

Детальніше про інцидент читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться