По Харкову та області оголосили прогноз: до чого готуватися

У Харків та область йде потепління

Синоптики дали прогноз погоди на тиждень - очікуються невеликі дощі та тумани. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківського регіонального центру з гідрометеорології.

У Харкові 25 березня прогнозується мінлива хмарність, без  істотних опадів. Температура повітря вдень коливатиметься в межах 10 – 12 градусів тепла.

По області також прогнозують мінливу хмарність, без істотних опадів. Температура повітря вдень становитиме 9 – 14 градусів тепла.

У Харкові та області 26 березня буде хмарно з проясненнями. Вночі істотних опадів не очікується, вдень синоптики прогнозують місцями невеликий дощ. Температура повітря: вночі буде в межах 1 – 6 градусів тепла, вдень очікується 10 - 15 градусів тепла.

За інформацією синоптиків 27 березня у місті та області очікується мінлива хмарність, без істотних опадів. Вночі та вранці місцями – туман. Температура повітря: вночі 1 – 6 градусів тепла, вдень 10 – 15 градусів тепла. 

За даними Укргідрометцентру, 28 березня у Харкові вночі переважатиме мінлива хмарність, без опадів.  Температура становитиме 2 – 4 градусів тепла. Вдень також спостерігатиметься мінлива хмарність, без опадів. Температура вдень становитиме 14 – 16 градусів тепла.

29 березня у Харкові вночі буде хмарно з проясненнями, опадів синоптики не прогнозують. Температура повітря коливатиметься в межах 5 – 7 градусів тепла. 

Вдень буде також хмарно з проясненнями, без опадів. Температура повітря підвищиться до 15 – 17 градусів тепла.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харкові та області через масовану ворожу атаку та руйнування ввели графік відключень світла. Ознайомитися з графіком можна за посиланням.

Читайте також, що сталося в одному з багатоповерхових будинків у Харкові та чому довелося евакуювати мешканців.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться