Несприятливий прогноз оголосили по Харкову та області

По Харкову та області прогнозуються несприятливі погодні умови

Синоптики попередили мешканців Харкова та області про погіршення погодних умов. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківського регіонального центру з гідрометеорології.

“Попередження про небезпечні метеорологічні явища по Харківщині на 19 квітня. Вранці та вдень 19 квітня по області та місту очікуються пориви південно-західного вітру, 15 - 20 метрів за секунду (I рівень небезпечності, жовтий)”, - попередили синоптики. 

Також утримується високий рівень пожежної небезпеки. “19 квітня погодні умови сприятимуть підвищеній ймовірності виникнення та розповсюдження пожеж в екосистемах, при наявності джерел займання (відкритого вогню)”, - повідомили у центрі.

picture

Щодо погодних умов, то, за інформацією синоптиків, 19 квітня, очікується мінлива хмарність. По області: Вночі невеликий дощ, місцями гроза, вдень без істотних опадів. Температура повітря вночі становитиме 6 - 11 градусів тепла, вдень 12 - 17 градусів тепла.

По Харкову вночі прогнозується невеликий дощ, вдень без істотних опадів. Температура повітря вночі коливатиметься в межах 7 - 9 градусів тепла, вдень 14 - 16 градусів тепла.

У суботу, 20 квітня, буде мінлива хмарність, вночі без істотних опадів, вдень короткочасний дощ, місцями гроза. Температура повітря вночі становитиме 1 - 6 градусів тепла, на поверхні ґрунту місцями заморозки 0-3, вдень 15 - 20 градусів тепла.

У неділю, 21 квітня, синоптики прогнозують хмарну погоду з проясненнями, вночі дощ, вдень невеликий дощ, місцями гроза. Також за попереднім прогнозом очікуються пориви вітру 15 - 20 метрів за секунду. Температура повітря вночі коливатиметься в межах 7 - 12 градусів тепла, вдень 18 - 23 градусів тепла.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харківській області перевірили воду. Результати перевірки читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться