По Харкову та області дали невтішний прогноз: містян просять не виїжджати з дому без необхідності

Попередження про небезпечні метеорологічні явища по Харківщині на 12 червня

У другій половині дня 12 червня зі збереженням до кінця доби по області та місту очікується гроза, місцями град та шквал, 15-20 м/с. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківського регіонального центру з гідрометеорології. Оголошено I рівень небезпечності, жовтий.

У Патрульні поліції Харківщини при погіршенні погодних умов радять утриматися від поїздок. Якщо ви все ж таки вирішили виїхати в негоду, будьте уважними і дотримуйтесь правил дорожнього руху.

"Друзі, якщо виникне потреба, ви завжди можете звернутися за допомогою, зателефонувавши на лінію 102", – наголошують патрульні.

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

"Противник загруз" – головнокомандувач Сирський розповів, що робиться на Харківщині

На Харківському напрямку ворог веде безуспішні дії, намагаючись просунутися вперед в глибину наших бойових порядків та створити так званий "пояс безпеки". Про це повідомив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, інформує портал "Коментарі".

Генерал зазначив, що у Вовчанську противник загруз, незважаючи на залучені сили та засоби, які постійно поповнює за рахунок підрозділів з інших напрямків. Подробиці – за посиланням.

Читайте також: Коригувала удари по Харкову – що буде місцевій мешканці

За даними слідства, мешканка Харкова, яка працювала охоронницею, коригувала ворожі обстріли. Маючи стійкі антиукраїнські погляди, жінка долучилася до Telegram-каналу, який адмініструють представники російських спецслужб, і передавала дані про розташування особового складу та озброєння наших захисників. Що загрожує жінці – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться