По Харкову та області оголосили невтішний прогноз

Яка буде погода у Харкові найближчими днями

У Харкові та області зберігаються несприятливі погодні умови, які несуть загрозу, як для водіїв, так і для пішоходів. Портал “Коментарі” з посиланням на інформацію Харківського регіонального центру з гідрометеорології повідомляють, що відбуватиметься завтра у місті та області. 

“Протягом доби 12 лютого по місту та області очікується туман, видимість 200 - 500 м. Водії та пішоходи, будьте уважними та обережними. Оголошено I рівень небезпечності, жовтий”, - попередили синоптики.

Не радує погода жителів Харкова та області й сьогодні. За даними синоптиків, упродовж дня 11 лютого зберігатиметься ожеледь. “На дорогах ожеледиця. Водії та пішоходи, будьте уважними та обережними. Оголошено I рівень небезпечності, жовтий”, - йдеться у повідомленні. 

Щодо погодних умов, то завтра, 12  лютого, по області переважатиме хмарна погода, крім туману очікується невеликий дощ. Також синоптики попереджають про ожеледицю на дорогах. Температура повітря протягом доби підвищиться: вночі коливатиметься в межах 0 - 5 º тепла, вдень стовпчики термометра піднімуться до 6 - 11º тепла.

Хмарна погода, невеликий дощ та туман очікується і в Харкові. Щодо температури повітря, до вночі буде в межах 1 - 3 º тепла, а вдень 8 - 10º тепла.                                           

У вівторок, 13 лютого, у Харкові та області збережеться хмарна погода, невеликий дощ та туман.  А ось температура повітря трохи стабілізується до 2 - 7º тепла вночі та 5 - 10º тепла вдень.

Нагадаємо, що сьогодні віряни вшановують пам'ять святих. Також “Коментарі” повідомляли, що сьогодні обов'язково потрібно зробити. Яке свято 11 лютого, читайте  за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться