Зеленський у Харкові провів нараду щодо майбутнього опалювального сезону

Президент України Володимир Зеленський сьогодні у Харкові

Глава держави провів нараду щодо оперативної обстановки в регіоні та підготовки до опалювального сезону у Харкові та області. Про це Володимир Зеленський повідомив у соцмережах, інформує портал "Коментарі".

"Доповіді щодо оборони області, зокрема на Вовчанському напрямку, відновлення пошкодженої енергетичної інфраструктури. Окрема увага –  забезпеченню житлом наших людей, переміщених із територій Харківщини, що зазнають ворожих обстрілів.

Усе місто, уся Харківщина заслуговують на нашу підтримку, вдячність, на нашу повагу – як і кожна українська громада, кожна наша людина, яка не підкорюється ворогу та робить усе, щоб зберегти життя", – написав Президент.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Ворожі пропагандисти знову розганяють фейк про події у Харкові

Російські пропагандисти повідомили несамовиту історію про те, що начебто у Харкові біля місця дислокації спецпідрозділу ГУР МО “Кракен” виявили покаліченого лосеня. Буцімто його поранило вибухом гранати – довелося витягти багато уламків, що не були схожі на снарядні. Але, на жаль, попри допомогу, лосеня загинуло. Росіяни задаються питанням, для чого “кракенівці” таке скоїли і врочать, що таке саме розпочнуть робити з місцевими мешканцями.

Насправді це чергова російська вигадка, зазначають у Харківському антикорупційному центрі.

Читайте також: У ході перевірочних заходів прикордонники виявили поблизу населеного пункту Тисаашвань Ужгородського району легковий автомобіль марки Volkswagen, який рухався в бік Угорщини.

У машині перебували п’ятеро пасажирів – четверо харків’ян та один житель Запоріжжя. Як встановили оперативники, особи сконтактувалися у Харкові з невідомим, який за грошову винагороду зобов’язався переправити їх через кордон. Чоловік керував діями "клієнтів" дистанційно. За такий "комплект послуг" вони сплатили йому по 14000 доларів США. Що буде харків’янам та переправнику – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться