На вулицях Харкова проводять перевірки: що на контролі

У поліції нагадали жителям Харкова про кримінальну відповідальність

Харківські патрульні продовжують затримувати осіб, які причетні до зберігання наркотиків. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію патрульної поліції Харківської області.

У поліції зазначили, що за минулу добу патрульні виявили 8 осіб, які мали з собою, ймовірно, наркотичні речовини. Під час поверхневих перевірок поліцейські виявили у громадян речовини синтетичного та рослинного походження.

Надалі цими випадками будуть займатися слідчі.

“Нагадуємо, що за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів передбачена кримінальна відповідальність”, - наголосили у патрульній поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що слідчі Харківської області повідомили чоловіку про підозру у вбивстві.

Щодо деталей подій у поліції повідомили, що під час сварки зловмисник кілька разів вдарив кухонним ножем знайомого. Потім сам зателефонував у поліцію та зізнався у скоєному.  Повідомлення про вбивство надійшло до Ізюмського районного управління поліції 12 січня о 8:20. За адресою виїхали керівництво та слідчо-оперативна група підрозділу.

На місці події правоохоронці виявили тіло 29-річного мешканця міста Ізюм, який мав ознаки насильницької смерті. Також у будинку знаходився 37-річний підозрюваний. Зловмисник розповів, що між ним та його знайомим виник конфлікт. Після цього порушник пішов, але через деякий час повернувся розлючений, схопив кухонний ніж та завдав кілька ударів 29-річному чоловіку. Від отриманих травм постраждалий помер на місці.

Детальніше про події читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться