Харків'янка може провести за ґратами до 15 років: що сталося у Шевченківському районі

Зараз триває досудове розслідування

У Шевченківському районі Харкова на жінку було вчинено напад поблизу будинку. Про це повідомляють “Коментарі” з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Зловмисницю затримали - нею виявилася 45-річна харківʼянка. 

Щодо обставин події у поліції зазначили, що 23 лютого близько 20:30 до Харківського районного управління поліції № 3 надійшло повідомлення про те, що на проспекті Науки поблизу будинку зловмисниця нанесла ножем кілька ударів в шию мешканці Шевченківського району. Постраждалу доставили до лікарні.

Поліцейські встановили особу жінки, яка здійснила напад. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

24 лютого 45-річну жінку затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їй повідомлено про підозру у вчиненні злочину. Зараз триває досудове розслідування.

Злочин, вчинений за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України карається позбавленням волі на строк від 10 до 15 років або довічним позбавленням волі, з конфіскацією майна у випадку, передбаченому пунктом 6 частини другої цієї статті.

Нагадаємо, що у Харкові зловмисник вбив свою знайому, щоб не віддавати їй борг. Тіло жертви знайшла дочка. Лікарі констатували смерть жінки від множинних ударів по голові. Жінка проживала сама, у квартирі були розкидані речі. За даними слідчих, раніше жінка позичила зловмиснику гроші у розмірі 7000 гривень.

Що загрожує зловмиснику, читайте за посиланням.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що у Харкові під час сварки чоловік отримав тілесні ушкодження та опинився на лікарняному ліжку. А у зловмисника знайшли бойову гранату.

Про подробиці події та яке покарання загрожує чоловіку, читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться