У Харківській області на подвір’ї стався вибух: є поранені

На міні підірвався цивільний чоловік

Учора о 15:00 у м. Ізюм під час прибирання своєї земельної ділянки на міні підірвався 42-річний чоловік. Про це у ранковому зведенні повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

Із численними пораненнями чоловіка доставили до мед закладу. Попередньо встановлено, що причиною підриву стала міна-пелюстка.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Не треба і ворогів: як на Харківщині люди знищують екосистему

Минулої доби рятувальники Харківщини 34 рази виїжджали на ліквідацію пожеж, лише одна з яких була спричинена ворожими обстрілами. Все інше – це побутові пожежі, а найбільше – пожежі в екосистемах, які спричинили самі місцеві мешканці.

Протягом доби ворожі війська спричинили 1 пожежу в Богодухівському районі. Пожежа була оперативно ліквідована. Жертв та постраждалих немає.

Усього за добу ДСНСниками було ліквідовано 28 пожеж в природних екосистемах, спричинені людьми внаслідок нехтування правилами пожежної безпеки чи навмисного випалювання сухостою. Яке покарання може бути за спалювання трави та сміття – читайте за посиланням.

Читайте також: Окупанти активізували повітряну розвідку по всій лінії фронту, щоб планувати подальші бойові дії. Про це в етері національного телемарафону повідомив речник Повітряних Сил ЗСУ Юрій Ігнат, інформує портал "Коментарі".

"Зараз на лінії фронту сьогодні рекордна кількість безпілотників – дуже багато на південному напрямку, по Дніпру фактично "висять" БПЛА різних типів, там само і на Харківщині, і по всій лінії розмежування вони активізують повітряну розвідку. Хочуть побачити більше, для того, щоб планувати, очевидно, якісь свої бойові дії", – розповів речник ПС.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться