Підлітки вбили чоловіка на Харківщині та зняли це на відео

Захоплювалися скінхедами та вбили чоловіка – троє підлітків забили жертву до смерті й зняли все на відео

В Краснограді посеред дня троє хлопців в парку напали на 62-річного чоловіка. Він повертався додому з місцевого ринку – там заробляв ремонтом велосипедів. Про це повідомив начальник Слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов, інформує портал "Коментарі".

По дорозі школяри збили жертву з ніг та накинулися всі втрьох, били жорстоко. А все, що відбувалося, знімали на відео.

Потім впевнилися в тому, що жертва померла та втекли.

"Найстарший серед них – 15-річний Ярослав, він же лідер групи. Після затримання сказав, що вважає себе учасником руху скінхедів та має однодумців в Києві. Саме тому вбивство знімали від початку до кінця – для підтвердження того, що воно насправді було. Натхнення та інструкції Ярослав отримував через телеграм-канал про вбивства та маніяків. А готове відео відправив своєму віртуальному “товаришу”, який так само захоплюється вбивствам", – зазначив Болвінов.

Ці записи слідчі знайшли в телефонах у школярів. Двом молодшим, Марку та Дмитру – по чотирнадцять років. Тепер всі вони кажуть, що нібито не хотіли вбивати, а лише побити.

"Втім на виявленому відео хлопці зовсім не дивуються та не лякаються, коли розуміють, що чоловік вже не дихає, а навпаки жартують про крематорій.

Завдяки слідчій та оперативній роботі маленьких садистів вдалося знайти та затримати, будемо клопотати про тримання під вартою для них. У вбивстві зізнались всі троє. Матір найстаршого виховує його сама, при цьому веде асоціальний спосіб життя. Батьки двох інших хлопців не хочуть вірити в те, що їхні діти могли таке зробити", – повідомив головний слідчий області.

Сергій Болвінов також звернувся до всіх, у кого є діти, особливо, підлітки.

"Зараз важкі часи, навіть для дорослих. Хочу звернутися до кожного, в кого є діти, особливо підлітки. Увага до них та взаємна довіра допоможуть уникнути найгіршого. Інтернет-середовище, загальна ситуація в країні та відсутність контролю можуть призвести до поганих наслідків. Будьте пильними, слідкуйте за тим, що захоплює ваших дітей, з ким вони спілкуються. Бережіть їхнє психічне здоров'я та майбутнє.

Цих фанатів скінхедів ми вирахували, знайшли та затримали дуже швидко. І можу запевнити, окрім реального терміну за ґратами на таку молодь більше нічого не чекає. Не зважаючи на вік", – підкреслив слідчий.

Читайте також: Окупанти активізували повітряну розвідку по всій лінії фронту, щоб планувати подальші бойові дії. Про це в етері національного телемарафону повідомив речник Повітряних Сил ЗСУ Юрій Ігнат, інформує портал "Коментарі".

"Зараз на лінії фронту сьогодні рекордна кількість безпілотників – дуже багато на південному напрямку, по Дніпру фактично "висять" БПЛА різних типів, там само і на Харківщині, і по всій лінії розмежування вони активізують повітряну розвідку. Хочуть побачити більше, для того, щоб планувати, очевидно, якісь свої бойові дії", – розповів речник ПС.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться