Порушив «сухий закон» та намагався підкупити поліцію: що буде мешканцю Харкова

«Виручав» друга: чоловіку, який намагався підкупити правоохоронців, щоб незаконно провезти алкоголь у Куп’янськ, повідомлено про підозру

29 січня цього року приблизно об 11:30 на одному з блокпостів у м. Куп’янськ співробітники поліції зупинили автомобіль "Mercedes-Benz Sprinter" під керуванням 51-річного чоловіка, який їхав з Харкова.

У ході перевірки вантажу правоохоронці виявили всередині автомобіля алкогольні напої, зокрема горілку. При цьому на території Куп'янської міської територіальної громади продаж алкогольних напоїв та речовин, вироблених на спиртовій основі, заборонений. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Будь-які документи на зазначений товар у водія також були відсутні, тому старший блокпосту повідомив про цей факт на лінію "102" для проведення перевірки працівниками поліції територіального підрозділу.

Через невеликий проміжок часу на блокпост приїхав знайомий водія — 66-річний чоловік. Він запропонував поліцейським "вирішити питання" на місці. Непритягнення водія до адміністративної відповідальності чоловік оцінив у 300 доларів і запропонував цю суму поліцейським.

Однак правоохоронці від такої пропозиції відмовились і викликали на місце слідчо-оперативну групу територіального підрозділу поліції.

За процесуального керівництва Куп’янської окружної прокуратури Харківської області повідомлено про підозру 66-річному чоловіку за фактом пропозиції надання службовій особі неправомірної вигоди (ч. 1 ст. 369 КК України).

сухий закон у Харківській області, хабар поліції

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Не треба і ворогів: як на Харківщині люди знищують екосистему

Минулої доби рятувальники Харківщини 34 рази виїжджали на ліквідацію пожеж, лише одна з яких була спричинена ворожими обстрілами. Все інше – це побутові пожежі, а найбільше – пожежі в екосистемах, які спричинили самі місцеві мешканці. Яке покарання може бути за спалювання трави та сміття – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться