Масштабні пожежі сталися на Харківщині: є загиблі

Сильна пожежа сталася через обстріл, ще одна побутова пожежа забрала життя людини

Учора о 22:07 на номер "101" надійшло повідомлення про пожежу у приватному будинку за адресою: Харківська область, Чугуївський район, село Шестаково. До місця виклику було направлено рятувальників 38-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

На момент їх прибуття горіли домашні речі, перекриття та дах житлового будинку на площі 80 кв.м. В осередку пожежі вогнеборці виявили тіло чоловіка. О 22:55 відбулась локалізація вогню, о 00:10 – повна його ліквідація. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 13:52 російська авіація завдала чергового удару керованими бомбами по центральній частині м. Куп’янська. Руйнацій і пошкоджень зазнала житлова та цивільна інфраструктура. За попередніми даними 2 людини загинули, 5 постраждало.

В результаті обстрілу сталась пожежа у зруйнованому приватному житловому будинку на площі 70 кв.м. До ліквідації наслідків бомбардувань залучались 4 одиниці техніки та 22 рятувальника ДСНС. Ліквідація пожежі відбулась о 15:00.

Внаслідок інших обстрілів сталося 2 пожежі на відкритій території у місті Вовчанську. Там горіла суха рослинність на загальній площі більш ніж 7 тис. кв. м. А також горів сінник на території приватного домоволодіння в селі Григорівка Великобурлуцької громади. Площа пожежі склала 20 м.кв. Постраждалих та загиблих немає.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харківській області оголосять примусову евакуацію

Через потужні обстріли та близькість до фронту на Куп’янщині планують оголосити примусову евакуацію.

Очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов в етері національного телемарафону розповів про ситуацію в області та про потужні обстріли населених пунктів, інформує портал "Коментарі".

 "Плануємо на найближчому засіданні Ради оборони Харківської області розглянути питання примусової евакуації родин із дітьми з усіх населених пунктів, що на Куп'янському напрямку", – зазначив голова ХОВА.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться