На Харківщині виявили нерозірвану авіабомбу: під’їхати до неї неможливо

На Харківщині сапери знешкодили керовану авіабомбу

Піротехніки Міжрегіонального центру гуманітарного розмінування та швидкого реагування ДСНС знищили керовану авіабомбу КАБ - 250. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посланням на інформацію обласного главку ДСНС.

У зв'язку з неможливістю під'їхати до боєприпасу роботи зі знешкодження проводилося на місці виявлення.

Рятувальники нагадують життєво важливий алгоритм дій, якщо побачили вибухонебезпечний чи будь-який підозрілий предмет:

Не підходь!

Не чіпай!

Телефонуй 101!

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харківській області оголосять примусову евакуацію

Через потужні обстріли та близькість до фронту на Куп’янщині планують оголосити примусову евакуацію.

Очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов в етері національного телемарафону розповів про ситуацію в області та про потужні обстріли населених пунктів, інформує портал "Коментарі".

"Плануємо на найближчому засіданні Ради оборони Харківської області розглянути питання примусової евакуації родин із дітьми з усіх населених пунктів, що на Куп'янському напрямку", – зазначив голова ХОВА.

Читайте також: Харків’яни намагалися перетнути кордон з поминальними вінками (ФОТО)

На Закарпатті прикордонники відділення "Хижа" Мукачівського загону виявили двох харків’ян, які мали намір незаконно потрапити в Румунію. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Державної прикордонної служби України.

Авто, яким їхали чоловіки, наряд зупинив на контрольному посту. Водій, житель Закарпаття, повідомив, що він таксист та здійснює замовлення з доставки пасажирів на похорон бабусі у село Чорнотисово. На підтвердження своїх слів, продемонстрував поминальні вінки. Самі ж пасажири підтвердили, що їдуть на похорон бабусі, щоправда, назвати ім'я та адресу, де вона проживала, не змогли.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться