У жителя Харківщини знайшли небезпечну речовину (ФОТО)

Які наркотичні засоби зберігав мешканець Харківської області

У мешканця Харківської області виявили небезпечну наркотичну речовину, звикання до якої виникає миттєво. Про це повідомляють “Коментарі” з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

У жителя міста Ізюм виявили та вилучили близько пів кілограма небезпечного синтетичного наркотика PVP. Залежність від його вживання виникає вже після першого прийому.

Співробітників Ізюмського районного управління поліції ГУНП в Харківській області повідомили, що місцевий мешканець зберігає вдома наркотичні засоби.

За даним фактом було розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

В ході досудового розслідування уповноважені особи проведено санкціонований обшук за місцем мешкання 23-річного зловмисника. Поліцейські вилучили близько 500 грамів кристалічної речовини, зовні схожої на небезпечний синтетичний наркотик PVP.

Вилучене направлене на експертне дослідження. Санкція статті передбачає до 3 років позбавлення волі. Зараз тривають слідчі дії.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що прокурори довели вину "закладника" - він збирався збувати психотропи в Харкові

“Прокурори довели, що в листопаді минулого року харків’янин замовив в онлайн-магазині пакунок з психотропною речовиною PVP. Отримавши “товар”, чоловік приніс його до себе додому на тимчасове зберігання - надалі зловмисник планував розкладати закладки з психотропом по місту”, - йдеться у повідомленні прокуратури.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться