В університеті Харкова попрощаються з видатним професором

Прощання з професором відбудеться сьогодні у Харкові

На 77-му році життя помер професор кафедри передачі електричної енергії НІІ енергетики, електроніки та електромеханіки НТУ "ХПІ" Ігор Володимирович Барбашов. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію університету.

Понад  півстоліття він  пропрацював на  кафедрі електричної енергії, де захистив дисертацію і став лектором провідного курсу "Електричні системи та мережі".

Університети Хароква, помер викладач у Харкові, ХПІ, Харківський політех

"Студенти запам’ятали його оригінальну форму представлення розрахунків замкнутих електричних мереж. Курсовий проєкт складався з кількох десятків сторінок таблиць, схем, пояснень, які Ігор Володимирович самостійно перевіряв попри витрати часу. Його методичні вказівки та підручники стали великим надбанням кафедри передачі електричної енергії НТУ "ХПІ".

Колеги кажуть: "Золотої душі чоловік. Чуйний, добрий, скромний, вимогливий, з особливим почуттям гумору. Взірець для молодих". Таким він залишиться в нашій пам’яті! Ректорат,  колектив кафедри передачі електричної енергії висловлюють щирі співчуття близьким та рідним Ігоря Володимировича", – написали в НТУ "ХПІ".

Прощання з Ігорем Володимировичем відбудеться 5-го березня 2024-го року в храмі 13-го  кладовища об 11:00.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Батьки відмовляються від евакуації: на Харківщині оголосять примусовий вивіз дітей

Батьки чи опікуни усіх дітей, які наразі залишаються в Куп’янську на Харківщині, відмовляються виїжджати з міста. Про це в етері національного телемарафону "Єдині новини" повідомив начальник Куп’янської МВА Андрій Беседін, інформує портал "Коментарі".

Очільник громади зазначає, що місто щодня та щоночі потерпає від обстрілів, тому по всій Куп’янській громаді робота з евакуації проводиться постійно.

У місті наразі обговорюють питання оголошення примусової евакуації сімей із дітьми.

Читайте також: Російські війська зменшили кількість атак, проте не полишають спроб прорвати оборону наХарківщині



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться