У поліції Харківщини опинилося 90 людей: що сталося

Людей через підозри доставили до підрозділів поліції Харківської області

Через операторів спецлінії "102" упродовж доби до поліції звернулося 969 мешканців Харківщини. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Всі звернення поліцейські оперативно опрацювали. Більшість з них – щодо фактів привласнення чужого майна, незаконного обігу наркоречовин, хуліганства, та інші.

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 90 осіб.

На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевіряють транспортні засоби.

Поліцейські вилучили автомат АК-74 без магазину, п'ять протипіхотних мін, чотири гранати та 30 запалів до них.

В ході відпрацювання території працівники поліції викрили трьох громадян у незаконному обігу наркотиків. У порушників вилучили заборонені речовини.

Минулої доби на території Харківщини сталося 13 дорожньо-транспортних пригод, в яких 6 громадян отримали травми.

Правоохоронці склали 9 адміністративних протоколів за порушення правил дорожнього руху: 1 - за керування автомобілями у стані сп’яніння, 4 – за керування без відповідних документів, 4 – за перевищення швидкості.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На 77-му році життя помер професор кафедри передачі електричної енергії НІІ енергетики, електроніки та електромеханіки НТУ "ХПІ" Ігор Володимирович Барбашов. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію університету. Понад  півстоліття він  пропрацював на  кафедрі електричної енергії, де захистив дисертацію і став лектором провідного курсу "Електричні системи та мережі". Про життєвий шлях професора – читайте за посиланням.

Читайте також: Де не буде світла на Харківщині (адреси)



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться