У Харкові в газопроводі виявили воду: хто в цьому винен

Чоловік самовільно підключав газове обладнання та допустив витік води до газових мереж

Мешканець Київського району Харкова самовільно втрутився в роботу системи газопостачання. Це призвело до того, що до внутрішньобудинкових мереж потрапила вода, а в кількох квартирах під’їзду тимчасово зник газ. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Хакрівської міської філії "Газмережі".

Фахівці служби виїхали на місце аварійної ситуації, усунули воду з газових мереж будинку, обстежили їх на щільність та герметичність, а пошкоджені водою вузли обліку газу зняли для перевірки їхніх метрологічних характеристик. Усі витрати та збитки з ліквідації цієї аварійної ситуації та відновлення газопостачання покладено на власника квартири-ініціатора самовільної втручання в роботу газової системи.

Газовики нагадують: КАТЕГОРИЧНО ЗАБОРОНЕНО самостійно замінювати, ремонтувати, переносити, підключати будь-яке газове обладнання, адже це може спричинити аварійну ситуацію та поставити під загрозу не лише вашу безпеку, але й безпеку ваших рідних та сусідів. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Подав письмову відмову від мобілізації: чи врятувало це харків’янина

У червні 2023 року 45-рячний мешканець Харкова отримав повістку для прибуття до Київського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки м. Харкова. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Проте харківʼянин без поважних причин, не маючи правових підстав на відстрочку від призову на військову службу під час мобілізації, будучи придатним до військової служби згідно довідки військово-лікарської комісії, не прибув до Київського районного ТЦК та СП. Також він надав письмову заяву про відмову від призову на військову службу у звʼязку із мобілізацією.

Що було далі – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться