У Харкові усувають наслідки обстрілів (ФОТО)

Через обстріл на початку березня люди викидають великогабаритне сміття у спеціальні контейнери

КП "Комплекс з вивозу побутових відходів" допомагає усувати наслідки атаки російського безпілотника на Павловому Полі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію КП.

Нагадаємо, що в ніч на 2 березня в результаті ворожого удару там були знищені автомобілі та пошкоджені гаражі. Вибуховою хвилею були вибиті вікна в будинках навколо, понівечені дерева.

Завдяки злагодженій роботі комунальних служб, пошкодження на місці прильоту були оперативно усунуті. Так, КП "КВПВ" встановило контейнер-бункер для збирання великогабаритних відходів, вивезення яких здійснювалося до моменту повної ліквідації наслідків вибуху.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Під Харковом чиновник вирішив "заробити" на оренді гаражу

Начальник одного з комунальних підприємств Люботинської міської ради вимагав від підприємця гроші. "Питання" стосувалось надання в оренду нежитлового приміщення, що перебуває на балансі Люботинської територіальної громади. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

У листопаді 2023 року під час особистої зустрічі з підприємцем посадовець повідомив, що у місті є вільні гаражні бокси та для надання їх у користування потрібно укласти договір оренди, відповідно до якого передбачено щомісячну оплату на розрахунковий рахунок комунального підприємства.  Проте це були не всі умови. Подробиці – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться