У Харкові вже збили один з делінеаторів біля Сумського ринку (ФОТО)

У Харкові на місці, де встановили антипаркувальні стовпчики, вже один зламали

В одному з харківських телеграм-каналів опублікували фото, на якому видно, що один зі встановлених делінеаторів на Сумському ринку вже збили.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що паркування авто поблизу Сумського ринку перешкоджає руху трамваїв, кожного дня є дві-три затримки, розповів Суспільне Харків директор департаменту будівництва та дорожнього господарства Харківської міськради Дмитро Липовий.

"Це центр міста, вузькі вулиці, велике скупчення автомобілів. Тому один зі способів вирішення цієї проблеми — це встановлення делінеаторів. Погодили схему з патрульною поліцією й 16 січня встановили делінеатори", — сказав Липовий.

Чи можна було б розширити тротуар замість встановлення стовпчиків – читайте за посиланням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Стало відомо, де сталися "прильоти" в Харкові (ФОТО, ВІДЕО)

Учора пізно ввечері російські війська завдали ракетних ударів по житловій забудові у центрі Харкова. Очільники Харкова та Харківської ОВА повідомили про постраждалих та значні руйнування.

РФ влучила у проїжджу частину та у житловий триповерховий будинок, попередньо, ракетами С-300, повідомив очільник поліції області Володимир Тимошко.

"Серед поранених військових немає, всі цивільні. Влучання по цивільному об'єкту, в якому живуть звичайні жителі Харкова, у центрі, що знову вказує на те, що це терористичний акт, зроблений з метою залякування і знищення населення. Це геноцид. Це будинок старої забудови", — сказав Тимошко.

За його словами, пошкоджена також лікарня навпроти будинку, де було влучання. У медичному закладі було загоряння двох поверхів. Поранених серед персоналу немає, пацієнтів на момент удару не було.

Подробиці, фото та відео – дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться