У Харківській області ухвалили рішення про примусову евакуацію

Через потужні обстріли у Харківській області прийнято рішення примусово евакуювати родини з дітьми

У Харківській області ухвалили рішення про примусову та обов’язкову евакуацію з деяких населених пунктів на Куп’янському напрямку. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

Рада оборони Харківської області підтримала проведення обов’язкової евакуації в примусовий спосіб дітей з їх батьками, або особами, які їх замінюють, або іншими законними представниками з 18 населених пунктів Великобурлуцької та Вільхуватської територіальних громад.

"На сьогодні маємо інформацію щодо проживання 110 неповнолітніх у Великобурлуцькій громаді та щодо 51 дитини в Вільхуватській громаді.

Маємо максимально убезпечити родини із дітьми від російського терору цивільного населення Харківщини", – зазначив очільник області.

Також ухвалили рішення про проведення обов‘язкової евакуації жителів 55 населених пунктів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Удар Шахедами по Харківщині: в ДСНС показали жахливі наслідки (ФОТО)

В результаті обстрілу частково зруйнована одноповерхова адміністративна будівля навчального полігону одного з навчальних закладів системи ДСНС. Також горіли конструктивні елементи перекриття та даху даної споруди. Площа пожежі склала близько 150 кв.м. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ДСНС України.

Читайте також: Мешканці Харкова платять за розподіл газу, проте гроші на потрапляють на рахунки

З початку року понад 430 платежів за розподіл газу не вдалося ідентифікувати у Харківській міській філії "Газмережі". Основна причина – не було вказано дані платника та особовий рахунок у призначенні платежу. Тому фахівцям Харківської міської філії "Газмережі" не вдалося ідентифікувати понад 430 таких платежів. Що робити, якщо ваш платіж не було ідентифіковано і він не зарахувався на особовий рахунок – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться