На Харківщині перевірили будинок в одному з районів: що виявили (ФОТО)

За правопорушення загрожує позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна

Поліцейські викрили мешканця Чугуївського району, який займався збутом наркотиків. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У поліції зазначили, що отримали повідомлення щодо протиправних дій мешканця Харківської області - 52-річний мешканець Чугуєва збуває наркотики. В ході проведення оперативних заходів поліцейські затримали чоловіка та вилучили згорток із паперу з речовиною зеленого кольору рослинного походження.

За ухвалою суду за місцем мешкання громадянина оперативники та слідчі Чугуївського районного управління поліції провели санкціонований обшук. У ході обшуку вилучили близько п’яти кілограмів висушеної та підробленої речовини рослинного походження, за всіма ознаками схожої на канабіс, а також солі PVP.

Речові докази направили для проведення відповідної експертизи.

Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомили про підозру за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Санкцією статті передбачено покарання – позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що слідчі повідомили чоловіку про підозру у скоєнні злочину - він продавав метадон, який отримував для лікування. 

Детальніше про правопорушення, яке вчинив житель Харківської області, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться