У місті на Харківщині чоловік стріляв по вікнах з автомату: деталі

Вчинив стрілянину серед міста по вікнах багатоповерхівки: поліцейські викрили мешканця Чугуєва

Ввечері 10 березня на одній із вулиць міста Чугуїв 35-річний чоловік влаштував стрілянину. В результаті хуліганських дій було пошкоджено вікно квартири, розташованої на сьомому поверсі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Поліцейські Чугуївського районного управління поліції затримали правопорушника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Його помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчо-оперативна група вилучила на місці події предмет, зовні схожий на вогнепальну зброю "АКС-74", два магазини та набої до нього.

Слідчими відкрито два кримінальні провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

11 березня чоловіку повідомлено про підозру за вчинення кримінальних правопорушень. Йому загрожує до семи років ув’язнення.

Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Що робиться на блокпостах у Харкові – коментар мера

У Харкові сьогодні, 12 березня, розпочалися планові навчання військових, повідомив в етері нацмарафону мер Харкова Ігор Терехов, інформує портал "Коментарі".

"Хочу заспокоїти харків’ян, бо сьогодні розпочалися планові навчання військових, що стосуються блокпостів. Тому прошу бути спокійними, нічого страшного не трапилось. Це навчання, які проводимо з певним періодом часу", - зазначив мер Харкова.

Читайте також: Виїхали з Харкова: як не отримувати нарахування за споживання газу

"Виїхали з міста. Як сповістити Харківську міську філію "Газмережі" про нашу відсутність, щоб не нараховувалося за споживання газу?" Таке питання часто ставлять харків’яни у зверненнях до Харківської міської філії "Газмережі". Там роз’яснили алгоритм дій в таких випадках, інформує портал "Коментарі".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться