У Харківській області попередили мешканців: що відбуватиметься

Мешканців громад на Харківщині закликають зберігати спокій та дотримуватися правил безпеки

На території Балаклійської громади можуть бути чутні вибухи. Мешканців закликають не панікувати – проводиться розмінування. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Балаклійської МВА.

Сьогодні, 15 березня, будуть проводитись контрольовані підриви:

- з 09:00 до 12:00 за межами с. Нова Гусарівка;

- з 10:30 до 11:30 за межами с. Щурівка;

- з 11:30 до 12:00 за межами с. Вербівка.

Жителів закликають зберігати спокій та дотримуватися правил безпеки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

"Ситуація складна": що відбувається на Куп’янському напрямку станом на ранок

За даними начальника Харківського гарнізону Сергія Мельника, ситуація на цій ділянці фронту залишається дуже складною, але контрольованою.

"Попри те, що минулої доби окупанти штурмові дії не проводили, ворог продовжує утримувати там значне угрупування військ, які він не жалкує для атак на українські позиції. Також терористи використовують усі можливості у засобах ураження аби зламати мури нашої оборони.

Проте варто зазначити, що наші Збройні сили, прикордонники, нацгвардійці та й взагалі всі Сили оборони героїчно стримують атаки ворога та завдають противнику втрат, поступово зменшуючи їхню присутність як у техніці, так і в живій силі. І той факт, що окупанти так і не змогли досягнути поставлених перед ними цілей, лише підтверджує це", – написав генерал Мельник.

Читайте також: Черговий листоноша з Харківщини отримав вирок суду

Два роки умовно – вирок мешканцю Харківщини за поширення російської пропаганди

Суд визнав винним мешканця села Великі Проходи Дергачівської громади в поширенні газети “Красная звезда” з російською пропагандою та призначив покарання у виді 2 років умовно. Про це стало відомо з вироку Дергачівського райсуду від 4 березня.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться