Харків’янину заборонили контактувати з батьком та проживати разом з ним

Слідчі повідомили харківʼянину про підозру у скоєнні домашнього насильства

25-річний чоловік погрожував фізичною розправою власному батькові, принижував та ображав. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Поліцейські склали щодо порушника чотири протоколи про адміністративне правопорушення, передбачені ст. 173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Винесли три термінові заборонні приписи з забороною контактувати з батьком та залишити місце його проживання.

Адміністративні протоколи поліцейські направили до Київського районного суду. Суд наклав стягнення у вигляді штрафів, однак чоловік продовжив вчиняти домашнє насильство.

Слідчі відкрили кримінальне провадження і повідомили про підозру.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Стало відомо, хто загинув від міни у Куп’янську (ФОТО)

Ввечері 14 березня біля власного подвір’я, від невідомого вибухового пристрою загинув Максим Мармазов – слюсар Куп’янської дільниці Харківської філії "Газмережі".

Максим Мармазов помер по дорозі у лікарню, отримавши поранення не сумісне із життям, у віці лише 44 роки. Тринадцятирічний син Максима залишився без батька.

Для дружини – Наталії Мармазової це друга трагедія та друга втрата найріднішої людини за останній час. Тиждень тому російські окупанти, під час обстрілів житлових будинків Куп’янщини, забрали життя у матері Наталії. Нині у чоловіка.

Читайте також: У деокупованому місті Харківщини витратять понад півмільйона гривень на квіти

В Ізюмі, який оговтується від російської окупації, закуплять саджанців квітів на сотні тисяч гривень

Комунальне підприємство “Благоустрій міста Ізюма” оголосило закупівлю саджанців квітів на 656 000 грн. Про це стало відомо з системи публічних закупівель “ProZorro”, інформує портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківського антикорупційного центру. Які саме придбають квіти та скільки – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться