Мешканець Куп’янщини попросився, щоб його евакуювали

Поліція евакуювала з Куп'янського району місцевого мешканця похилого віку

70-річного чоловіка вивезли з прифронтового селища до Харкова. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

15 березня на службу "102" звернувся мешканець села Плескачівка. Чоловік повідомив, що проживає один, має проблеми зі здоров’ям, тому прохає поліцію евакуювати його у безпечне місце.

Співробітники Куп’янського РВП ГУНП Харківської області та зведеного загону ГУНП в Луганській області організували та провели евакуацію заявника. Незважаючи на те, що село постійно перебуває під ворожими обстрілами, чоловіка доставили у Харків та передали волонтерам.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Проблеми харківського бізнесу – мер Терехов назвав основні

Під час виступу мер зазначив, що найбільшою проблемою харківського бізнесу у взаємодії з податковими органами є блокування податкових накладних - на це скаржаться 44% підприємців. При цьому велика кількість скарг стосується нарахування податку на нерухомість, коли податок нараховується на приміщення, які були зруйновані в результаті бойових дій, або податок нараховують двічі на одну й ту ж будівлю до реконструкції і після, мотивуючи це відповідним подвоєнням у реєстрі.

Читайте також: Машини за майже шість мільйонів гривень придбали на Харківщині: подробиці

Всесвітня продовольча програма ООН придбала 3 машини для підготовки ґрунту до розмінування, що були розроблені у Харкові. Першу машину протестували та передали піротехнічним підрозділам FSD. Ще дві машини виготовляють. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться