З останніх сил боровся за життя: під Харковом стався порятунок собаки

Під Харковом пес провалився у озеро

Учора о 10:31 у селищі Мала Данилівка на місцевому озері провалився пес. Йому була потрібна негайна допомога, бо він не міг самостійно вилізти. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Прибувши на місце події, надзвичайники побачили собаку, який з останніх сил боровся за життя в ополонці. Вони приплили до ополонки на гумовому човні з іншого берега. Проте, щоб дістатися пса, їм довелось кілька метрів проламувати лід. Вилучивши тварину з холодної води, рятувальники доправили її до суходолу та передали господареві.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Окупанти скинули авіабомби на житлові будинки на Харківщині: є поранені

Сьогодні близько четвертої години ранку російські окупанти знову скинули два КАБи на Козачу Лопань. Про це повідомив начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко, інформує портал "Коментарі".

Внаслідок бомбардувань поранення середньої тяжкості отримав місцевий мешканець 1967-го року народження. Наразі чоловік перебуває у лікарні, його стан стабільний.

"Також пошкоджень зазнали приватні будинки, об'єкти цивільної інфраструктури, автодорога, лінії електропередач.

Наразі оперативні служби займаються ліквідацією наслідків ворожої атаки", – зазначив очільник громади. Фото – за посиланням.

Читайте також: На Харківщині стався потужний вибух: є поранені

19 березня у полі поблизу села Федорівка Барвінківської громади тракторист наїхав на невідомий вибухонебезпечний предмет. Внаслідок детонації вибухівки трактор повністю знищено, а механізатор отримав поранення. Наразі він госпіталізований до лікувального закладу. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться