В одному з районів Харкова провели рейди (ФОТО)

На які ситуації звернули увагу містян рятувальники

У Харкові рятувальники провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед мешканців приватних житлових будинків. Рейди відбулися в Київському районі міста. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області.

Рятувальники поспілкувалися з мешканцями приватних будинків та розповіли про основні правила пожежної безпеки в побуті, як діяти у випадку пожежі, що робити у разі виявлення вибухонебезпечних предметів та під час сигналу “Повітряна тривога”.

Також фахівці ДСНС нагадали містянам про заборону випалювання сухостою. Вони наголосили, що спалювання навіть невеликої купи сміття чи трави може призвести до масштабної пожежі.

“На згадку усім співрозмовникам надзвичайники вручили тематичні листівки”, - зазначили у ДСНС.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харківській області діє заборона на спалювання сміття та рослинних решток, адже порушення правил може призвести до пожеж. Особливо небезпечним є спалювання сухої трави поблизу лісових масивів та на полях, через які проходять високовольтні лінії електропередач. 

До того ж за порушення заборони передбачена адміністративна відповідальність відповідно до статті 77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

А в Харкові проводять постійні перевірки стану прибудинкових територій. У Слобідському районі комісія оглянула двори 92 багатоквартирних будинків. Детальніше про стан прибудинкових територій в районі та порушення, які виявили фахівці, читайте за посиланням



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться