Біля ТЦ у Харкові підліток ображав та побив людей: що йому загрожує

Яке покарання загрожує неповнолітньому

У Харкові 16-річному громадянину повідомили про підозру. Його звинувачують у хуліганстві - неповнолітній біля ТЦ у Харкові зневажливо образив людей, а потім побив їх. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури. 

Слідство встановило, що ввечері 28 березня 2024 року неповнолітній був біля одного з торгових центрів м. Харкова у стані алкогольного спʼяніння. “Хлопець безпідставно спровокував словесний конфлікт з чоловіком та його 15-річним сином, звертаючись до них нецензурною лайкою. Відчувши свою “зверхність”, підозрюваний почав бити потерпілих, від чого вони впали на землю. І на цьому фігурант не зупинився: користуючись безпорадним станом батька та сина, він вдарив їх ногами по тулубу”, - пояснили в прокуратурі. 

Правоохоронці викрили неповнолітнього зловмисника. Санкція статті (ч. 2 ст. 296 КК України) передбачає покарання у виді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що правоохоронці Харківської області виявили сім'ю, в якій мати не доглядає за дітьми, зловживає алкогольними напоями та не хоче лікуватися. 

“38-річна матір зловживає алкогольними напоями, відмовляється від примусового лікування та залишила без піклування та догляду свої сімох дітей”, - йдеться в повідомленні поліції. Що сталося з дітьми, читайте за посиланням.

А минулої доби у Харкові та області за підозрою у причетності до ДРГ затримали 100 осіб. Також поліцейські разом з військовими перевірили понад 4000 автомобілів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться