У Харкові провели евакуацію: що сталося (ФОТО)

Через займання довелося евакуювати 10 осіб

У Харкові 17 квітня сталося займання у Новобаварському районі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області

Повідомлення про пожежу у виробничо-складській будівлі одного з підприємств надійшло на номер “101” 17 квітня о 17:44. З повідомлення стало відомо про велику площу горіння та наявність всередині 6-типоверхової будівлі людей.

“До місця події за підвищеним номером виклику було направлено 9 пожежно-рятувальних підрозділів. До прибуття рятувальників ДСНС адміністрацією підприємства було евакуйовано 10 людей”, - повідомили у ДСНС.

Прибувши на виклик рятувальники виявили задимлення будівлі ззовні. Далі після проведення розвідки спеціалісти встановили, що горів утеплювач фасаду на площі 600 квадратних метрів. “Він знаходився під металевими листами, тому надзвичайникам довелось докласти значних зусиль, щоб дістатися осередків горіння та подати пожежні стволи саме туди”, - уточнили у ДСНС.

Рятувальники локалізували займання о 18:37, а о 19:31 повністю ліквідували пожежу. На місці події працювало 9 одиниць техніки та 45 осіб особового складу ДСНС. Постраждалих внаслідок пожежі не було.

Нагадаємо, що внаслідок ворожого обстрілу Харківської області виникла пожежа в Куп’янському районі. Ворожим обстрілом було зруйновано недіючу господарчу споруду фермерського господарства, виникла пожежа. Також, за даними ДСНС, зайнялась трава навколо ферми. Детальніше про наслідки пожежі читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про причини виникнення масштабних пожеж у Харкові та області.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться