Підлітки розважалися на будмайданчику: батькам загрожує покарання

Що робили діти на будівельному майданчику

Поліцейські склали адміністративні протоколи на батьків - їхні діти розважалися на будівельному крані.  Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Поліцейські в ході моніторингу соціальних мереж 16 квітня виявили відео, на якому двоє підлітків перебували на території незавершеного будівництва. 15-річні хлопець та дівчина вирішили погуляти по території незавершеного будівництва, забралися на будівельний кран, наражаючи себе на небезпеку.

Перевірку за адресою провели патрульні поліцейські та інспектори сектору ювенальної превенції Харківського районного управління поліції № 3.

Поліцейські встановили особи підлітків та запросили їх батьків для профілактичної бесіди. “З 15-річною дівчиною та 15-річним хлопцем провели профілактичну бесіду, щодо батьків школярів складено протоколи про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Поліція наголошує на необхідності батьків слідкувати  за дозвіллям своїх дітей”, - йдеться у повідомленні поліції.

Відповідно до ч. 1 ст. 184 КУпАП ухилення батьків від виконання передбачених законодавством обов’язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання неповнолітніх дітей тягне за собою попередження або накладення штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 850 гривень до 1700 гривень).

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харківській області батько вбив матір на очах у сина. Подробиці трагедії читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться